Christmas Special 2016 #1 Het is weer die tijd van het jaar!


Christmas Special

Het is weer die tijd van het jaar! Kerstmis staat bijna voor de deur. Voor mij echt mijn favoriete periode van het jaar, een periode waar ik enorm naar toe leef. De sfeer, warmte, knusheid en natuurlijk het eten! Ik begin dan meestal ook vroeg met de voorbereidingen, rond eind november, zodat ik tijdens de kerstdagen geen stress heb.

De hele maand december zal mijn blog dan in het teken van kerst staan. Ik zal meer feestelijke gerechten gaan delen, zoals hapjes, drankjes en desserts welke uitermate geschikt zijn voor de feestdagen, maar ook zal ik enkele tips geven over hoe ik me voorbereid op deze dagen.

Zo vinden veel mensen deze dagen stressvol en zien ze er tegenop. Hoe laat je alles perfect lopen, zonder stress? Hoe kun je je het beste voorbereiden? En hoe kun je het meeste van deze dagen genieten? Laat je niet gek maken en ontspan! Leer hoe je kunt genieten van deze geweldige, gezellige en warme wintermaand!

Tuurlijk wil je dat alles op rolletjes loopt en het eten helemaal perfect is, maar belangrijk is om niet te vergeten waar het om gaat: gezelligheid, genieten & familie! Gaat er iets fout dan heeft de familie het niet eens in de gaten dat niet alles volgens plan is verlopen of dat het dessert er niet helemaal perfect uitziet zoals ik dat wil. Probeer dan ook te ontspannen en te genieten van het moment. Sta niet toe dat de stress de overhand neemt en focus je op je gezelschap! 

"Food with passion & a smile"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.