Christmas Special 2017 #1 The most wonderful time of the year!


Christmas Special

Het jaar is echt omgevlogen! Nog een paar weken en dan is het alweer bijna kerst. Ook dit jaar zal mijn blog in de maand december weer in het teken staan van kerst! Ik zal de lekkerste kerstrecepten delen, even terugblikken op vorige kerst en weer een hoop tips & trics geven.

Zelf kunnen jullie natuurlijk ook kijken naar de kerst specials van vorig jaar want hierin staan nog genoeg dingen om mee te nemen in je voorbereidingen rondom het kerstdiner: Christmas Special 2016 #1 Het is weer die tijd van het jaar!Christmas special 2016 #2 De voorbereidingen, 8 tips om je voor te bereiden op je kerst koken & last but not least de Christmas special 2016 #3 Keukentips.

Hoe ga jij ervoor zorgen dat ook dit jaar weer alles op rolletjes loopt en je de lekkerste gerechten op tafel zet? Ik hoor ik namelijk vaker dat veel mensen er tegenop zien en dat ze het stressvol vinden. Dat is echt helemaal niet nodig, zolang je de juiste voorbereidingen treft! Voor mij is kerst echt de mooiste periode in het jaar en ik kijk er dan ook het hele jaar naar uit. De hele decembermaand staat voor mij voor warmte, knusheid, familie, gezelligheid en natuurlijk eten!

Ben jij heel erg benieuwd naar wat voor een kerst gerechtjes, tips, trucs en nog veel meer, ik met jullie ga delen? Houdt dan de komende maand goed mijn site in de gaten! Dit wil je niet missen 😉 

"Food with passion & a smile"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.