Christmas Special 2018 #3 5x kerst hoofdgerechten


Wild of gevogelte hoort voor mij echt bij kerst en het zal dan ook altijd op het menu staan. Hieronder 5x kerst hoofdgerechten! Weet jij al wat je dit jaar gaat maken?


Hertenbiefstuk met Oosterse jagersaus


1. Eendenborstfilet met clementinesaus & regenboog wortels

Eend is iets dat naar mijn mening echt op het kerstmenu thuishoort! Deze eendenborstfilet met clementinesaus & regenboog wortels is het perfecte hoofdgerecht voor kerst. Dit gerechtje vind ik ook echt af. Er hoeft niks meer aan toegevoegd te worden. Alle ingrediënten en smaken sluiten perfect op elkaar aan. Je kunt eventueel de eerste twee stappen al voorbereiden.

2. Eendenborstfilet in rode portsaus met verse vijgen

Deze eendenborstfilet in rode portsaus met verse vijgen is een heerlijk hoofdgerecht. Je hoeft er alleen nog een lekkere puree en groenten aan toe te voegen. Al kun je dit gerecht zonder toevoeging ook perfect als voorgerechtje serveren. Wild hoort naar mijn mening echt op het kerstmenu te staan maar ook eend probeer ik altijd toe te voegen, omdat ik het zelden eet en ik het echt heel graag heb!

3. Hertenbiefstuk met Oosterse jagersaus

Deze hertenbiefstuk met Oosterse jagersaus is echt het einde! Een heerlijke saus met een volle smaak of je nou van Oosters eten houdt of niet. Een ideaal hoofdgerecht voor het kerstmenu.

4. Hazenrug met pancetta en saliejus

Weet jij al wat je gaat maken met kerst!? Deze hazenrug met pancetta en saliejus is een heerlijk hoofdgerecht om tijdens de feestdagen te serveren. Je kunt de eerste twee stappen van dit gerecht in de ochtend al doen.

5. Haasragout met kruidkoek, bittere chocolade en kastanjes

Haasragout met kruidkoek, bittere chocolade en kastanjes. Een echte luxe stoofschotel en heerlijk in combinatie met gekaramelliseerde appelschijfjes. Je kunt er eventueel nog wat groente en puree aan toevoegen, maar houdt er rekening mee dat deze stoofschotel vrij zwaar is. Het is een hele aparte combinatie met de pure chocolade!"Food with passion & a smile"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.