Christmas special 2019 #1 5x kerst voorgerechtjes


Weet jij al wat je gaat maken deze kerst? Of kan je nog wel wat inspiratie gebruiken? Hieronder 5x kerst voorgerechtjes!


Coquilles met zeekraal & saffraansaus


1. Coquilles met zeekraal & saffraansaus

Coquilles met zeekraal & saffraansaus is een receptje dat ik vorig jaar voor het eerst met kerst heb uitgeprobeerd en het was een enorm succes! Deze saffraansaus is echt goddelijk! Heel erg vol van smaak en mooi dik en romig. Kortom een perfect kerst voorgerechtje!

2. Lauwwarme zuurkool met gerookte zalm & beurre blanc met witte port en mosterd

Lauwwarme zuurkool met gerookte zalm & beurre blanc met witte port en mosterd een bijzonder voorgerechtje voor tijdens de feestdagen, daarnaast heb je er nauwelijks werk aan.

3. Aardappel-peterseliesoepje met gekaramelliseerde uien & citroentijm-jeneverbesolie

Dit aardappel-peterseliesoepje met gekaramelliseerde uien & citroentijm-jeneverbesolie is echt de perfecte combi van smaken! Bij aardappel denk je al snel wat saai, maar door de toevoeging van zoete ui, knoflook en peterselie krijgt deze soep een heerlijke volle smaak. De toevoeging van de gekaramelliseerde uien en citroentijm-jeneverbesolie maken hem echt subliem.

4. Potted turkey

Potted turkey wordt normaal gesproken gemaakt van de kalkoen leftovers. Maar je kunt het ook prima zo maken, want het is echt een heerlijk voorgerechtje! Het heeft een iets weg van een rilette en kan dus vrij machtig zijn. Het lekkerste is om de potted turkey met een stukje geroosterd boerenbrood en wat mini augurkjes (cornichons) te serveren.

5. Runderbouillon met gemengde paddenstoelen & peterselie

Deze runderbouillon met gemengde paddenstoelen & peterselie is vrij simpel, maar kan een heerlijk en mooi kerst voorgerechtje zijn voor  het kerstdiner."Food with passion & a smile"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.