Christmas Special 2019 #4 5x kerst desserts


5x kerst desserts. Als het op desserts aankomt kan ik vaak niet zo goed kiezen en ga ik sowieso altijd voor kaas en zoet. Het liefst een niet te machtig dessert, omdat ik zelf altijd een hoop gerechtjes ervoor maak. kan  jij ook nog wat inspiratie gebruiken? Hieronder 5x kerst desserts!


Trifle met witte-chocoladevla, aardbeien & amaretti


1. Citroen-mascarponemousse met amaretticrunch

Citroen-mascarponemousse met amaretticrunch is een ideaal kerst dessert! Heerlijk fris en luchtig. Daarnaast heb je het ook nog zo gemaakt!

2. Peren in muskaatwijn met kaas

Peren in muskaatwijn met een kaasplankje! Voortreffelijk als afsluiter van het kerstdiner! Stoofpeertjes zien er altijd mooi en feestelijk uit. Ze kleden je bordje meer aan. En zoals ik al eerder zei, voor mij als groot kaasliefhebber, hoort een kaasplankje echt op het (kerst)menu te staan. Nu ben ik geneigd altijd 4 tot 5 soorten kaasjes te pakken en ook nog redelijke stukken af te snijden, al is dit niet echt aan te raden voor gasten. Zeker met een uitgebreid diner wordt dat veel te machtig.

3. Citroen-saliepuddinkjes met saliekoekjes

Deze citroen-saliepuddinkjes met saliekoekjes zijn een heerlijk verfrissend nagerechtje. Salie is wel echt een kruid waar je van moet houden, al vind ik het zelf in de puddinkjes niet heel erg overheersend.

4. Trifle met witte-chocoladevla, aardbeien & amaretti

Deze heerlijke trifle met witte-chocoladevla, aardbeien & amaretti doet je gelijk aan het voorjaar denken! Een fris en fruitig dessert.

5. Espresso whiskey-chocolademousse met room

Wil je deze kerst eens wat anders dan de klassieke chocolademousse? Dan is deze espresso whiskey-chocolademousse met room het perfecte dessert voor de feestdagen. One of my favorites! Een kerstklassieker met een twist."Food with passion & a smile"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.