Collab

Foodphotographer & -stylist

Geïnteresseerd in een samenwerking?!
Read More

Collab

Recipes

Op zoek naar lekkere recepten?
Read More

Collab

Shop

Wil je mijn foto's kopen? Dat kan!
Read More

Foodphotography & -styling

Na mijn studie, in creatieve richting, heb ik mezelf gespecialiseerd in food fotografie en food styling.

Recipes

Alle gerechten op mijn blog heb ik zelf gemaakt & uitgewerkt.

Shop

Al mijn foto’s die op deze site terug te vinden zijn, zijn te koop. Voor prints aan de muur bijvoorbeeld.

Collab

Geïnteresseerd in een samenwerking?!

NINALOVESFOOD houdt van koken & eten! FOOD, FOOD & nog eens FOOD! Daar ligt mijn passie en door middel van dit blog wil ik die passie voor koken, eten en natuurlijk fotografie delen en anderen inspireren.

Na mijn studie, in creatieve richting, heb ik mezelf gespecialiseerd in food fotografie en food styling. Op deze manier combineer ik mijn beide passies. Alle fotografie en teksten te vinden op mijn blog zijn dan ook authentiek en zelf geproduceerd.

Natuurlijk werk ik heel graag samen met anderen en sta ik altijd open voor nieuwe ideeën! Naast mijn blog NINALOVESFOOD verzorg ik ook food fotografie en food styling voor o.a. (food & drank) merken, restaurants, hotels & winkels.

Ben je geïnteresseerd in een samenwerking en wil je weten welke mogelijkheden er zijn in de fotografie & styling of heb je wellicht een ander leuk idee? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie of om nieuwe ideeën te delen!

References

Nina van der Kleij heeft de foto’s voor mijn website gemaakt. Nina is hierbij zeer professioneel te werk gegaan. Ze is erg creatief – zowel in het zoeken van de juiste hoek om vanuit te fotograferen als in het beste tot het recht laten komen van het eten. Ik vraag Nina graag de volgende keer weer!

Laura de GraveFreelance Foodwriter

Nina haar fotowerk is te mooi om niet te delen. Haar recepten in combinatie met de smakelijke foto’s verdienen het dan ook om maandelijks in mijn magazine te staan.

Peter van HoorenUitgever CityMagazine Maastricht

Nina heeft voor Licor 43 Global en Villa Massa Limoncello Nederland prachtige foto’s gemaakt. Waarbij niet alleen het eten centraal stond, maar ook de drankjes en foodpairing. Met een zeer positieve en flexibele houding heb ik met veel plezier samen gewerkt en mogen de resultaten er zijn. Excellente foto’s die ieder een eigen sfeer en beleving ademen. Super!

Roxanne PinckersBrand Development Manager Licor43 & Villa Massa Limoncello

Nina, via Facebook haar ontdekt, het water stond mij meteen in de mond, wat een geweldige foto’s. Meteen contact gezocht en een afspraak met haar gemaakt. Een geweldig resultaat, mooie foto’s van zowel het interieur als close-up foto’s van het eten. Een echte aanrader!

Tom HamaekersEigenaar Café van Bommel

Na het zien van de foto’s van Nina op haar site waren we meteen enthousiast en hebben we gevraagd om sfeershots in en om onze restaurants te maken. We zijn heel blij met de foto’s die Nina voor ons heeft gemaakt en vragen haar graag een volgende keer weer.

Sigrid BorghuisMedewerkster Hajé Shops, Hotels & Restaurants
FOODPHOTOGRAPHY & -STYLING

Bekijk mijn portfolio

Een aantal van de gerechten uitgelicht.

Vijgen met honingcrumble, tijm & morbier

Vijgen met honingcrumble, tijm & morbier

Lauwwarme zuurkool met gerookte zalm & beurre blanc met witte port en mosterd

Lauwwarme zuurkool met gerookte zalm & beurre blanc met witte port en mosterd

Prosecco met frambozensiroop & rozenwater

Prosecco met frambozensiroop & rozenwater

Luchtige witte chocolademelk met kardemom

Luchtige witte chocolademelk met kardemom

Contact

Geïnteresseerd in een samenwerking?

Neem gerust contact met me op om te kijken welke mogelijkheden er zijn.

Contact Me

Stuur een mail.