Collaboration

Noedelsoep met szechuanpeper & dimsum

Collaboration

NINALOVESFOOD houdt van koken & eten! FOOD, FOOD & nog eens FOOD! Daar ligt mijn passie en door middel van dit blog wil ik die passie voor koken, eten en natuurlijk fotografie delen en anderen inspireren.

Na mijn studie, in creatieve richting, heb ik mezelf gespecialiseerd in food fotografie en food styling. Op deze manier combineer ik mijn beide passies. Alle fotografie en teksten te vinden op mijn blog zijn dan ook authentiek en zelf geproduceerd.

Samenwerken?!

Natuurlijk werk ik heel graag samen met anderen en sta ik altijd open voor nieuwe ideeën! Naast mijn blog NINALOVESFOOD verzorg ik ook food fotografie en food styling voor o.a. (food & drank) merken, restaurants, hotels & winkels.

Ben je geïnteresseerd in een samenwerking en wil je weten welke mogelijkheden er zijn in de fotografie & styling of heb je wellicht een ander leuk idee? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie of om nieuwe ideeën te delen!

 

Contact

Telefoon: +31 (0)6 517 517 23

E-mail: info@ninalovesfood.com

en natuurlijk via social media!

Overige informatie


Referenties & Impressies

Peter van Hooren – Uitgever

Nina haar fotowerk is te mooi om niet te delen. Haar recepten in combinatie met de smakelijke foto’s verdienen het dan ook om maandelijks in mijn magazine te staan.

website: www.citymagazinemaastricht.nl 

 

Roxanne Pinckers – Brand Development Manager Licor43 & Villa Massa Limoncello

Nina heeft voor Licor 43 Global en Villa Massa Limoncello Nederland prachtige foto’s gemaakt. Waarbij niet alleen het eten centraal stond, maar ook de drankjes en foodpairing. Met een zeer positieve en flexibele houding heb ik met veel plezier samen gewerkt en mogen de resultaten er zijn. Excellente foto’s die ieder een eigen sfeer en beleving ademen. Super!

 

Laura de Grave – Freelance Foodwriter

Nina van der Kleij heeft de foto’s voor mijn website gemaakt. Nina is hierbij zeer professioneel te werk gegaan. Ze is erg creatief – zowel in het zoeken van de juiste hoek om vanuit te fotograferen als in het beste tot het recht laten komen van het eten. Ik vraag Nina graag de volgende keer weer!

website: www.foodwriter.nl

 

Tom Hamaekers – Eigenaar Café van Bommel

Nina, via Facebook haar ontdekt, het water stond mij meteen in de mond, wat een geweldige foto’s. Meteen contact gezocht en een afspraak met haar gemaakt. Een geweldig resultaat, mooie foto’s van zowel het interieur als close-up foto’s van het eten. Een echte aanrader!

website: www.cafevanbommel.nl 

 

Sigrid Borguis – Medewerkster Hajé Shops, Hotels & Restaurants

Na het zien van de foto’s van Nina op haar site waren we meteen enthousiast en hebben we gevraagd om sfeershots in en om onze restaurants te maken. We zijn heel blij met de foto’s die Nina voor ons heeft gemaakt en vragen haar graag een volgende keer weer.

website: www.hajé.nu