Contact – Pictures – Collaboration

Affogato met salted kokos-caramel


Say hi!

Heb je vragen over mijn site, recepten of als je wilt samenwerken, neem gerust contact met me op. Ik ben te bereiken via het onderstaande e-mail adres of telefoonnummer of je kunt het contactformulier in vullen. Blijf op de hoogte van mijn nieuwste posts door je in te schrijven in de sidebar bij subscribe en mij te volgen op social media.

Wil je meer over mij weten kijk dan bij about. Wil je weten er welke mogelijkheden er zijn in een samenwerking kijk dan op de pagina collaboration.

Love , Nina

 

E-mail:

info@ninalovesfood.com

Telefoon:

+31 (0)6 517 517 23

 

Contactformulier:

  Your Name (required)

  Your Email (required)

  Subject

  Your Message  Collaboration

  NINALOVESFOOD houdt van koken & eten! FOOD, FOOD & nog eens FOOD! Daar ligt mijn passie en door middel van dit blog wil ik die passie voor koken, eten en natuurlijk fotografie delen en anderen inspireren.

  Na mijn studie, in creatieve richting, heb ik mezelf gespecialiseerd in food fotografie en food styling. Op deze manier combineer ik mijn beide passies. Alle fotografie en teksten te vinden op mijn blog zijn dan ook authentiek en zelf geproduceerd.

   

  Samenwerken?!

  Natuurlijk werk ik heel graag samen met anderen en sta ik altijd open voor nieuwe ideeën! Naast mijn blog NINALOVESFOOD verzorg ik ook food fotografie en food styling voor o.a. (food & drank) merken, restaurants, hotels & winkels.

  Ben je geïnteresseerd in een samenwerking en wil je weten welke mogelijkheden er zijn in de fotografie & styling of heb je wellicht een ander leuk idee? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie of om nieuwe ideeën te delen!

   

  Een aantal van mijn klanten:


  Referenties & Impressies

   

  Peter van Hooren – Uitgever

  Nina haar fotowerk is te mooi om niet te delen. Haar recepten in combinatie met de smakelijke foto’s verdienen het dan ook om maandelijks in mijn magazine te staan.

  website: www.citymagazinemaastricht.nl

  impressie 

   

   

  Roxanne Pinckers – Brand Development Manager Licor43 & Villa Massa Limoncello

  Nina heeft voor Licor 43 Global en Villa Massa Limoncello Nederland prachtige foto’s gemaakt. Waarbij niet alleen het eten centraal stond, maar ook de drankjes en foodpairing. Met een zeer positieve en flexibele houding heb ik met veel plezier samen gewerkt en mogen de resultaten er zijn. Excellente foto’s die ieder een eigen sfeer en beleving ademen. Super!

  website: www.licor43.nl & www.villamassa.nl

  impressie Licor43   –   impressie Villa Massa

   

   

  Laura de Grave – Freelance Foodwriter

  Nina van der Kleij heeft de foto’s voor mijn website gemaakt. Nina is hierbij zeer professioneel te werk gegaan. Ze is erg creatief – zowel in het zoeken van de juiste hoek om vanuit te fotograferen als in het beste tot het recht laten komen van het eten. Ik vraag Nina graag de volgende keer weer!

  website: www.foodwriter.nl

  impressie

   

   

  Tom Hamaekers – Eigenaar Café van Bommel

  Nina, via Facebook haar ontdekt, het water stond mij meteen in de mond, wat een geweldige foto’s. Meteen contact gezocht en een afspraak met haar gemaakt. Een geweldig resultaat, mooie foto’s van zowel het interieur als close-up foto’s van het eten. Een echte aanrader!

  website: www.cafevanbommel.nl 

  impressie 2016   –   impressie 2017

   

   

  Sigrid Borguis – Medewerkster Hajé Shops, Hotels & Restaurants

  Na het zien van de foto’s van Nina op haar site waren we meteen enthousiast en hebben we gevraagd om sfeershots in en om onze restaurants te maken. We zijn heel blij met de foto’s die Nina voor ons heeft gemaakt en vragen haar graag een volgende keer weer.

  website: www.hajé.nu

  impressie najaar 2016    –   impressie Take Away   –   impressie voorjaar 2017