New year, new beginnings, new site!

Wellicht was het je al opgevallen dat NINALOVESFOOD een nieuwe look heeft gekregen en dat de bedrijfsnaam deels is veranderd. NINALOVESFOOD is nu namelijk een van de handelsnamen die onder ATELIER NINA valt en daar is ook een nieuwe website / webshop aan gekoppeld, namelijk NINALOVESWINE!

“Shop, lees, proef & beleef!”

NINALOVESWINE

NINALOVESWINE

Bij NINALOVESWINE shop je de lekkerste wijnen, vind je de beste wijnspijs combi’s en lees je alles over wijnweetjes. Om het shoppen zo gemakkelijk mogelijk te maken vind je naast de wijn, aroma-icoontjes en spijs-icoontjes. Deze icoontjes geven aan welke aroma’s je bijvoorbeeld in de wijn kunt proeven en welke gerechten je er het beste bij kunt eten. Je kunt alle iconen en hun uitleg hier vinden.

WijnSpijs advies

Bij alle wijnen kun je een uitgebreide omschrijving terugvinden, zoals een proefnotitie, wijnspijs advies gelinkt aan recepten van NINALOVESFOOD, informatie over het wijndomein en nog veel meer!

Live chat

Ook is er een live chat terug te vinden op de site voor al je vragen over de wijnen of wellicht wil je wel persoonlijk wijnspijs advies, het is allemaal mogelijk!

Follow us!

Bekijk hier het waanzinnige assortiment, volg ons op onze socials en schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwe wijnen, blogposts & nieuwtjes!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.